AGV Jungheinrich
parallax background

Benieuwd naar onze nieuwste AGV?

Meld u direct aan voor de demo!

Ontdek de AGV's van Jungheinrich

De eenvoudige implementatie en aantrekkelijke investeringswaarde maken AGV’s een interessante oplossing. Bent u de mogelijkheden van magazijn automatisering aan het ontdekken? Wilt u weten of AGV’s passen in uw operatie? En bent u nieuwsgierig naar de kansen die AGV’s te bieden hebben? Ontdek hoe uw logistieke proces efficiënter en effectiever wordt met de inzet van AGV’s en bezoek een van onze demo’s.

Tijdens onze demo doet u kennis op over de voordelen van onze verschillende modellen AGV’s. Onze Project Managers gaan met u in gesprek over de beschikbare opties en demonstreren hoe onze AGV – de EKS 215a – zelfstandig door de ruimte manoeuvreert.

Tijdens de AGV demo krijgt u:


 • Een toelichting op de systeemcomponenten
 • Uitleg over onze AGV-technologie
 • Antwoord op uw vragen tijdens een oriënterend gesprek

 • Meld u vandaag nog aan!

  Aanmelden


  Meld u aan door hier uw gegevens in te vullen. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij telefonisch contact met u op voor het inplannen van een demo.

  Waarom Jungheinrich

  Als totaalleverancier hebben wij internationale ervaring in het ontwikkelen en implementeren van semi- tot volledige automatiseringsprojecten. Wij leveren alles uit één hand, wat voordelen biedt zoals een volledige integratie van alle componenten en één aanspreekpunt. Bent u benieuwd naar onze projecten? Bekijk onze referenties.