AMR Jungheinrich

Benieuwd naar onze nieuwste AMR?

Meld u direct aan voor de demo!

 

Ontdek de AMR van Jungheinrich

De mogelijkheden voor automatisering aan het ontdekken? Met de AMR wordt automatisering in uw magazijn nog flexibeler. Autonome mobiele robots kunnen worden gebruikt als stand-alone oplossing of eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande vloten.

Wilt u weten of AMR’s passen in uw operatie? En bent u nieuwsgierig naar de kansen die AMR’s te bieden hebben? Ontdek hoe uw logistieke proces nog efficiënter en effectiever wordt met de inzet van autonome mobiele robots en bezoek een van onze demo’s.

Tijdens onze demo doet u kennis op over de voordelen van onze AMR. Onze Project Managers gaan met u in gesprek over de beschikbare opties en demonstreren hoe onze AMR – de arculee – zelfstandig door de ruimte manoeuvreert.

Tijdens de AMR demo krijgt u:

  • Een toelichting op de systeemcomponenten
  • Uitleg over onze AMR-technologie
  • Antwoord op al uw vragen tijdens een oriënterend gesprek

Meld u vandaag nog aan!

Meld u aan door hier uw gegevens in te vullen. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij telefonisch contact met u op voor het inplannen van een demo.

Waarom Jungheinrich

Als totaalleverancier hebben wij internationale ervaring in het ontwikkelen en implementeren van hybride tot volledige automatiseringsprojecten. Wij leveren alles uit één hand, wat voordelen biedt zoals een volledige integratie van alle componenten en één enkel aanspreekpunt. Benieuwd naar onze projecten? Bekijk onze referenties.