AGV Jungheinrich
parallax background

Automated Guided Vehicles (AGV’s)

Veilig, nauwkeurig en efficiënt werken

Automated Guided Vehicles zijn volledig geautomatiseerde voertuigen. Door het gebruik van innovatieve navigatietechnieken manoeuvreren deze onbemande voertuigen zelfstandig door de ruimte. Een AGV is ideaal inzetbaar in multiple shifts, kan geïntegreerd worden in nieuwe en bestaande omgevingen en kan zowel in volledig automatische als manuele operaties opereren.

Veiliger en efficiënter werken

AGV-oplossingen lenen zich bij uitstek voor horizontaal transport van standaard pallets met een sterk repeterend karakter. Denk bijvoorbeeld aan het transport van pallets met gereed product van de productielijn naar het magazijn. Uw personeel, dat honderd keer per dag deze afstand aflegt, vindt dit al snel monotoon en saai werk. Een AGV voert diezelfde rit keer op keer met onverminderde precisie met constante snelheid en veilig uit. Met de inzet van AGV’s bespaart u kostbare tijd en worden transportschades geminimaliseerd.

 

AGV-oplossingen van Jungheinrich

De eenvoudige implementatie en aantrekkelijke investeringswaarde maken AGV’s een interessante oplossing. Onze AGV-oplossingen zijn op maat gemaakt en garanderen de flexibiliteit en schaalbaarheid van uw magazijn. Onze logistieke interface is makkelijk te integreren met elk ERP-systeem. AGV’s zijn daarom eenvoudig in bestaande productieomgevingen te implementeren om in lijn met uw voorraadbeheersysteem te opereren. Voor eenvoudige concepten is de stand-alone oplossing een aantrekkelijk alternatief.

 

Voordelen van een AGV:

✔ Veilig, nauwkeurig en efficiënt werken
✔ Flexibel, schaalbaar en op maat gemaakt
✔ Kwaliteit en betrouwbaarheid van Jungheinrich magazijntrucks
✔ Alles uit één hand: engineering, implementatie, software, hardware en aftersales
✔ Eenvoudige integratie en configuratie, ook met bestaande systemen

 
 

Download onze gratis AGV brochure

Flexibel automatisch transport

Bekijk onze Automated Guided Vehicles (AGV’s)

Is uw operatie geschikt voor inzet van Mobile Robots (AGV’s/AMR’s)?

Met de Jungheinrich Quickscan heeft u in slechts 10 stappen inzicht over
haalbaarheid en besparingspotentieel.

Quickscan Mobile Robots >

Heeft u elke vraag ingevuld? Wij nemen contact met u op om de haalbaarheid te bespreken en het besparingspotentieel te berekenen.