Automatisering stap voor stap.

Automatiseer uw magazijn met Jungheinrich.

Alles over automatisering

Overweegt u uw magazijn te automatiseren, maar heeft u geen idee hoe? Jungheinrich helpt u op weg. Wij delen graag onze kennis en ervaring met u over magazijn automatisering. Lees hier alles over wat automatisering precies inhoudt en vindt eenvoudige uitleg voor de verschillende automatiseringsbegrippen.

Automatisering stap voor stap

De stijgende interesse in robotisering van magazijnen is logisch en verklaarbaar. Arbeidskosten vormen de grootste kostenpost in het magazijn – vooral als het gaat om orderpicking – en robotisering zorgt voor een forse kostenbesparing op dit gebied. Juist in deze tijd waarin werknemers in snel tempo vergrijzen en zeldzamer worden, wint dit aspect aanzienlijk. Bovendien leidt robotisering tot minder fouten en kortere doorlooptijden. Wie kiest voor robotisering of automatisering, tekent voor een complex traject dat een aantal valkuilen kent.

Direct antwoord op uw vraag


Ik wil graag een vrijblijvend oriëntatie gesprek

Neem contact met ons op of bel 0172 44 6789.

9 februari 2017
Wat is een volledig automatisch magazijn?

Wat is een volledig automatisch magazijn?

U leest en hoort van alles over verschillende soorten magazijnen. Zo ook over een volledig automatisch magazijn. Maar wat houdt dit eigenlijk precies in? En welke voordelen levert dit mij op? Lees hier kort en bondig alles wat u moet weten over een volledig automatisch magazijn.
10 januari 2017
Wat is een semi-automatisch magazijn?

Wat is een semi-automatisch magazijn?

U leest en hoort van alles over verschillende soorten magazijnen. Zo ook over een semi-automatisch magazijn. Maar wat houdt dit eigenlijk precies in? En welke voordelen levert dit mij op? Lees hier kort en bondig alles wat u moet weten over een semi-automatisch magazijn.
20 december 2016
checklist automatisering

Checklist ‘Klaar voor magazijn automatisering?’

Elk onderzoek naar automatisering van een magazijn start met het in kaart brengen van de huidige situatie. Hoe is het magazijn ingericht en hoe verlopen de processen? Met behulp van deze checklist kunt u een groot deel van uw operatie zelf in kaart brengen.
2 december 2016
Manueel magazijn

Wat is een manueel/conventioneel magazijn?

U leest en hoort van alles over verschillende soorten magazijnen. Zo ook over een manueel/conventioneel magazijn. Maar wat houdt dit eigenlijk precies in? En welke voordelen levert dit mij op? Lees hier kort en bondig alles wat u moet weten over een manueel/conventioneel magazijn.
6 mei 2016
Wat is magazijn automatisering?

Whitepaper ‘Wat is magazijn automatisering?’

U leest en hoort van alles over automatisering, mechanisering en zelfs robotisering van magazijnen. Een interessant onderwerp, maar het blijven soms vage begrippen. Wat is magazijnautomatisering nu precies en waarom zijn velen hier zo druk mee bezig?
30 april 2016
wel-of-niet-uw-magazijn-automatiseren

Wel of niet automatiseren?

Is het verstandig om uw magazijn te gaan automatiseren? Hier leest u wat magazijn automatisering u kan opleveren en welke praktische tips en overwegingen u moet meenemen in uw besluitvorming. Goede redenen en adviezen voor magazijn automatisering vindt u hier.
10 april 2016
whitepaper-wel-of-niet-automatiseren

Whitepaper “Wel of niet automatisering”

Uitgebreide whitepaper over of u wel of niet uw magazijn laat automatiseren. Hier leest u in detail wat magazijn automatisering u kan opleveren en welke overwegingen en welke praktische tips u moet meenemen in uw besluitvorming. Download hier direct de whitepaper.
19 maart 2016
AGV Jungheinrich

Praat met uw stakeholders

Om succesvol een magazijn automatiseringsproject op te zetten, zijn veel partijen nodig. Directie, managers en medewerkers in uw eigen organisatie zijn de meest voor de hand liggende interne stakeholders. Maar magazijn automatisering raakt ook andere partijen buiten uw organisatie: de externe stakeholders. Lees hier welke afspraken u moet maken met uw stakeholders.
4 februari 2016
whitepaper-roadmap

Roadmap naar automatisering

Stap voor stap door uw magazijn automatiseringsproject. Download onze roadmap en wij begeleiden u stap voor stap door uw automatiseringsproject. Helemaal tot aan de oplevering van het systeem, van A tot Z. U wilt aan de slag met het automatiseren van uw magazijn? Maar is dit voor u nog een onbekend gebied dat vragen oproep als: hoe pak ik dit aan, waarmee moet ik beginnen en wie heb ik daarvoor nodig.
28 januari 2016
de-seven-grootste-valkuilen

Whitepaper ‘De 7 valkuilen bij robotisering’

Robotisering groeit de komende jaren explosief. De stijgende interesse in robotisering van magazijnen is logisch en verklaarbaar maar bedrijven welke kiezen voor robotisering of automatisering, tekenen voor een complex traject dat een aantal valkuilen kent. In de whitepaper die u hier kunt aanvragen, lichten wij de 7 grootste valkuilen toe.