Op zoek naar automatiseringsoplossingen

Automatiseringsoplossingen uit één hand

Oplossingen

Automatiseren kan in verschillende gradaties. Voor elke gradatie biedt Jungheinrich de best passende automatiseringsoplossingen. Heeft u alleen een WMS nodig voor het aansturen van uw manuele operatie? Denkt u aan een oplossing voor automatisering van uw intern transportstromen? Of heeft u meer baat bij een volledig geautomatiseerd opslag- en orderverzamelsysteem? U vindt het bij Jungheinrich.

Wij leveren automatiseringsoplossingen voor de opslag van al uw producten. Denk aan magazijnkranen of een deels of geheel geautomatiseerd smallegangenmagazijn. Wij leveren automatiseringsoplossingen voor orderpicking, variërend van miniload tot semi-automatische orderpicktrucks. Als u uw intern transport wilt automatiseren, kunt u kiezen uit dynamische oplossingen zoals AGV’s (Automatisch Geleide Voertuigen) of uit statische oplossingen in de vorm van conveyors.

Overkoepelende automatiseringsoplossing

Een magazijn is pas goed geautomatiseerd met een overkoepelende automatiseringsoplossing in de vorm van een warehouse management systeem (WMS). Jungheinrich beschikt over een eigen WMS, maar biedt ook een warehouse control systeem (WCS) voor aansturing van de apparaten en een logistieke interface voor een eenvoudige koppeling met andere systemen.

Ook als u niet alle processen volledig automatiseert, biedt Jungheinrich automatiseringsoplossingen voor de aansturing van uw werknemers. Zo leveren wij barcodescanners waarmee uw medewerkers tijd besparen en fouten voorkomen. Wij leveren truckterminals, zodat u vanuit uw WMS rechtstreeks met uw heftruckchauffeurs kunt communiceren. Voor meer tijdrovende processen zoals goederenontvangst hebben wij mobiele werkplekken inclusief computer, printer en barcode scanner.

Direct antwoord op uw vraag


Ik wil graag een vrijblijvend oriëntatie gesprek

Neem contact met ons op of bel 0172 44 6789.

Alles uit één hand

Met Jungheinrich ontvangt u automatiseringsoplossingen voor elk magazijngebied uit één hand. Dat biedt voordelen, zoals volledige integratie van alle componenten en één aanspreekpunt voor implementatie en onderhoud. Wilt u weten hoe onze automatiseringsoplossing voor uw magazijn eruit ziet? Neem dan direct contact met ons op.