Een digitaal netwerk is complex maar niet ingewikkeld
parallax background

Digitalisering met Jungheinrich

De vier pijlers van een georkestreerd magazijn

 

Digitalisering en connectiviteit

Digitalisering en connectiviteit zijn middelen die nodig zijn om logistieke processen efficiënter te maken. Maar op welk moment kunt u het best ermee starten? Wij geloven dat elke onderneming, klein of groot, voordeel haalt uit het direct beginnen met digitalisering. Bedrijven blijven op deze manier winstgevend en toekomstbestendig.

Een goed georkestreerd magazijn ontstaat niet toevallig

1. Eenvoud

Een digitaal netwerk is complex maar niet ingewikkeld

Een symfonie lijkt complex, maar de uitvoering ervan ziet er makkelijk uit. Datzelfde geldt voor digitalisering en connectiviteit met Jungheinrich. Wij streven ernaar om industrie 4.0 voor u te vereenvoudigen. Van de implementatie tot aan de oplevering en de dagelijkse operatie. Het realiseren van slimme oplossingen die leiden tot winstgevendheid en toekomstbestendigheid is wat ons bezighoudt.

 
 
 

2. Maatwerk: een universele oplossing bestaat niet

Elk magazijn is anders. Uw supply chain vormt de basis van onze IT- en automatiseringsoplossingen. Om ervoor te zorgen dat connected machines en processen toegevoegde waarde hebben, werken wij met componenten die zichzelf al hebben bewezen. Het modulaire ontwerp van onze machines, hardware en software betekent dat uw intralogistieke processen flexibel en toekomstbestendig zijn.

3. Automatisering

Automatisering is een innovatie die loont

Voor het optimaliseren van doorlooptijden, flexibiliteit, veiligheid en het reduceren van fouten biedt semi of automatisch intern transport uitkomst. Om de concurrent voor te blijven, moeten uw processen precies zijn afgestemd op uw omstandigheden.

De mate van succes is afhankelijk van uw doelstellingen. Daarom beginnen wij met het analyseren van uw huidige processen, om ervoor te zorgen dat alle onderdelen van de automatisering harmonieus samenwerken. Flexibiliteit is zeer belangrijk, zodat u kunt inspelen op piekmomenten wanneer die zich aandienen.

Ons automatiseringsensemble bestaat onder andere uit AGV-systemen, conveyors, miniloads en magazijnkranen en ons warehouse management systeem, het Jungheinrich WMS. Als hoofdaannemer leveren wij niet alleen support tijdens de conceptontwikkelingsfase, de realisatiefase of de turn-key overdacht. Zelfs na de overdracht blijven wij professionele service en support verlenen.

 
 

4. Alles uit één hand

Een nieuwe compositie heeft een ervaren dirigent nodig

Wij beschikken over de meeste ervaring in de branche om uw magazijn te digitaliseren. Wij begeleiden u vanaf het prille begin, coördineren de stakeholders en processen en behouden het overzicht. Met de grootste servicedienst van Nederland staan we ook na de overdracht 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Meer informatie over magazijn automatisering met Jungheinrich