Geautomatiseerde smalle gangen trucks etxa ekxa
parallax background

Geautomatiseerde smalle gangen trucks

Modulaire bouw voor extra flexibiliteit

Onze geautomatiseerde smalle gangen trucks leveren topprestaties in elk automatisch magazijn. Perfect afgestemd op hun omgeving, werkt onze EKX 516a truck efficiënt, precies en betrouwbaar.

Onze bewezen systeemtrucks vormen de basis van de geautomatiseerde smalle gangen trucks. De smalle gangen trucks zijn voorzien van automatische componenten en zijn te gebruiken in semi-automatische of volautomatische uitvoering. Met assistentiesysteem warehouseNAVIGATION verandert de manuele smalle gangen truck in een semi-geautomatiseerde AGV die zelf de juiste route bepaalt, zodat de chauffeur zich alleen hoeft te concentreren op het in- en uitslaan van pallets of orderpicking. In de volautomatische uitvoering beweegt de smalle gangen truck geheel autonoom en betrouwbaar door het magazijn.

Voordelen van automatische smalle gangen trucks:

✔ Beproefde systeemtrucks uitgevoerd met automatische componenten
✔ Continue inzetbaarheid door railgeleiding of transponders
✔ Huidige manuele smalle gangen trucks zijn eenvoudig te automatiseren
✔ Te koppelen met verschillende WMS-systemen

Magazijnnavigatie voor optimaal rendement

Onze geautomatiseerde smalle gangen trucks zijn uit te rusten met het assistentiesysteem warehouseNAVIGATION. Met warehouseNAVIGATION kiest de semi-automatische smalle gangen truck altijd de meest optimale rijweg, waardoor de efficiëntie met maximaal 25% stijgt. De voordelen van warehouseNAVIGATION zijn een korte terugverdientijd, eenvoudige implementatie op oude en nieuwe modellen trucks en de koppeling met verschillende WMS-systemen.

Smalle gangen trucks in de praktijk

In het automatische magazijn van ESM Ertl Systemlogistik rijden 7 automatische smalle gangen trucks rond die automatisch en simultaan van gangpad wisselen, wat een hoge mate van efficiëntie oplevert. Het automatische magazijn is door ons ontworpen voor een maximale prestaties. Dankzij de flexibiliteit van het magazijn kan ESM Ertl Systemlogistik eenvoudig inspelen op toekomstige veranderingen.