mobiele-werkplek-jungheinrich
parallax background

Robuuste hardware

Communicatie met uw medewerkers

Robuuste hardware voor communicatie met uw mensen

Voor een soepele operatie dient u – of beter gezegd uw magazijn software – in nauw contact te staan met uw medewerkers op de vloer. Alleen dan houdt u grip op de activiteiten van uw medewerkers en kunt u hen aansturen of bijsturen wanneer dat nodig is. Met de robuuste hardware van Jungheinrich kunt u uw werknemers stap voor stap door elk proces leiden, maar ook hun handelingen vastleggen en real-time de status van orders en van voorraden bijwerken.

Loopt u werknemer met een kar door het orderpickgebied? Zit hij op één van de reachtrucks om lege picklocaties aan te vullen? Of staat hij op de expeditievloer om binnenkomende goederen te controleren en in te boeken? Jungheinrich levert voor elke medewerker de juiste hardware.

Met de barcodescanners van Jungheinrich kunnen uw medewerkers elke handeling – denk aan het picken van een order – met een scan bevestigen. De heftruckterminals wijzen uw chauffeurs precies de weg naar een volgende taak. En met de mobiele werkplek beschikken uw ontvangstmedewerkers en andere medewerkers over een rijdende computer inclusief beeldscherm, toetsenbord en printer

Draadloos netwerk met dekking

MNatuurlijk heeft de hardware geen enkele functie zonder een goed draadloos netwerk. Jungheinrich levert een wifi-netwerk met bereik in elke hoek van het magazijn, ondanks de aanwezigheid van notoire stoorzenders zoals stellingen en trucks. En natuurlijk moet het netwerk ook snel genoeg zijn. Elke tel die een orderpicker moet wachten op een bevestiging van zijn scan, is er één te veel.

Direct antwoord op uw vraag


Ik wil graag een vrijblijvend oriëntatie gesprek

Neem contact met ons op of bel 0172 44 6789.

6 mei 2016

Barcode scanner

Scanning in de interne logistiek bespaart niet alleen tijd, maar ook faalkosten. Het warehouse management systeem controleert direct of de goederen op de juiste locatie opgeslagen, weggehaald of ordergepickt worden. Het voorraad beheer wordt accurater en tijd en kosten om achteraf fouten te herstellen zijn niet meer nodig.