parallax background

Over Jungheinrich

Logistics Systems

Over ons

Jungheinrich Logistics Systems

Jungheinrich Logistics Systems is de divisie van Jungheinrich die verantwoordelijk is voor het ontwerp, de verkoop en de realisatie van magazijninrichtingsprojecten.

Jungheinrich behoort tot de grootste leveranciers van intralogistieke oplossingen ter wereld. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten en optimaliseren van de logistiek in magazijnen en distributiecentra; vanaf de plaatsing van magazijnstellingen tot en met magazijnsoftware, magazijn automatisering en robotisering.

Wij bieden u niet alleen een breed spectrum aan magazijn- en transportsystemen, maar hebben bovenal alle expertise in huis. Zo analyseren we bestaande processen, leggen we potentialen bloot en ontwikkelen we geoptimaliseerde strategieën. Ook voor uw toekomstige eisen. En dat allemaal op basis van uw individuele behoeften.

Neem contact met ons op

Jarenlange kennis

Dankzij onze jarenlange kennis hebben wij de juiste oplossing voor elk automatiseringsvraagstuk. Samen brengen we uw warehouse op een hoger niveau en profiteert u van meer efficiëntie, productiviteit en een hoge betrouwbaarheid.

Van klein tot groot

Wij zien intralogistiek als het beste samenspel tussen mens, machine, software en oplossingen op maat. Van kleine bedrijven en het mkb tot internationale ondernemingen: elk warehouse profiteert van magazijn automatisering. Magazijn automatisering hoeft niet altijd de enige oplossing te zijn. Ook manuele of semi-automatische oplossingen bieden nieuwe mogelijkheden. Of u uw warehouse deels automatiseert of volledig; meer efficiëntie en een hogere productiviteit is het belangrijkst.

De 5 voordelen van automatisering met Jungheinrich:

✔ Wereldwijde ervaring
Jungheinrich is een wereldwijde speler op het gebied van intralogistiek. Naast magazijn automatisering hebben wij ruim 65 jaar ervaring op het gebied van heftrucks, magazijn stellingen, software en alles rondom de heftruck en in het magazijn.
✔ Van alle markten thuis
Van analyse, planning en het kiezen van de juiste componenten tot implementatie en onderhoud. Samen bouwen wij aan de juiste oplossing voor uw warehouse, zodat u klaar bent voor de toekomst.
✔ Oplossing op maat
Elke logistieke operatie is anders. Uw wensen bepalen welke automatiseringsoplossing het beste past. Jungheinrich geeft advies en is tevens ook de leverancier en fabrikant van de producten en oplossingen. Van producten tot software en IT systemen.
✔ Persoonlijk contact
U werkt samen met een vast contactpersoon binnen Jungheinrich, die wordt ondersteund door een team van specialisten. Van experts op het gebied van logistieke transportstromen, tot planning, simulatie, warehouse management, vlootmanagement en onderhoud. Dit team staat altijd voor u klaar.
✔ Langdurige samenwerking
Van de oriëntatiefase tot implementatie en ver daarna. Voor ons stopt de samenwerking niet na oplevering. Uw onderneming blijft in beweging en daarom zijn wij er ook wanneer u voor toekomstige vraagstukken komt te staan.

Altijd een betrouwbare partner

Jungheinrich helpt u tijdens elke fase van het project. Van analyse tot project planning en logistiek tot de implementatie van de oplossing. Meerdere factoren spelen een rol bij de ontwikkeling van de beste oplossing voor uw warehouse. Daarom streven wij naar een samenwerking die al in de beginfase wordt ontwikkeld. Uw contactpersoon binnen Jungheinrich coördineert het hele proces en dient als vraagbaak voor al uw vragen. Ook na implementatie staan wij voor u klaar met een groot servicenetwerk.

Oplossingen op maat

In de digitale wereld beweegt alles steeds sneller. Elementen in een logistieke operatie die perfect op elkaar zijn afgestemd is de sleutel tot succes. Samen met u zoeken we naar de juiste verhoudingen van automatisering, afgestemd op uw bedrijfsvoering. Als logistieke partner helpen wij u tijdens elke fase van het project.

Uitgebreid portfolio

Onze expertise in logistieke systemen hebben we overal ter wereld opgedaan. Van heftrucks en conveyors tot opslag- en uitslagsystemen. De ontwikkeling en productie van belangrijke intralogistieke componenten houden wij in eigen beheer. Daarmee blijft de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze oplossingen gewaarborgd, zodat u uw bedrijfsdoelstellingen kan behalen.

Bent u klaar om de volgende stap te zetten?

Bent u er klaar om de hoogte én de vierkante meters van uw pand maximaal te benutten? Maak direct een afspraak met onze adviseur voor een oriënterend gesprek.