Logistieke interface met scanner
parallax background

Logistics Interface

De communicatie tussen WMS en semi-automatische trucks

Onze middleware Logistics Interface is een kant-en-klare verbinding tussen (semi-)geautomatiseerde producten en magazijntrucks en alle warehouse management systemen (WMS).

Verschillende technieken en oplossingen in een (semi-)geautomatiseerd product of magazijntruck communiceren met het WMS. Deze systemen spreken echter niet altijd dezelfde taal. Logistics Interface is een speciaal ontwikkelde middleware, die de taken van een communicatiecentrale overneemt en zorgt voor de vertaling van de uitgewisselde informatie. Aanpassingen aan het WMS wordt daardoor grotendeels overbodig, wat de integratie van de middleware in bestaande en nieuwe omgevingen vereenvoudigt.

Veel toepassingsmogelijkheden

Logistics Interface maakt de communicatie tussen een WMS en geautomatiseerde producten, zoals het assistentiesysteem warehouseNAVIGATION, barcodescanners en truckterminals, mogelijk. Ook wordt deze middleware gebruikt voor de koppeling tussen het WMS en Automated Guided Vehicles (AGV’s), Under Pallet Carriers (UPC), paternosters en plateauliften.

Eigen magazijn software

Onze Logistics Interface is een eigen software ontwikkeling en communiceert naadloos met al onze (semi-)geautomatiseerde producten en magazijntrucks. Voor de koppeling met het WMS zijn er diverse mogelijkheden, waaronder File Transfer, TCP/IP en Telnet. De software is modulair ontworpen en daardoor eenvoudig uit te breiden.

De voordelen van Logistics Interface

✔ Klant-en-klare oplossing voor communicatie tussen (semi-)geautomatiseerde magazijntrucks en producten en het WMS
✔ Eenvoudige integratie van de meest uiteenlopende technologieën in bestaande en nieuwe omgevingen
✔ Maakt aanpassingen aan het WMS grotendeels overbodig
✔ Configureerbaar met elk WMS
✔ Modulair ontworpen en makkelijk uit te breiden