mobiele-werkplek-jungheinrich
parallax background

Mobiele werkplek

Administreer daar, waar de producten zijn

Met een mobiele werkplek bent u niet gebonden aan een vast werkstation. De robuust gebouwde werkplek is eenvoudig te verplaatsen, individueel in te stellen voor een ergonomische werkhouding en dankzij de oplaadbare accu overal naartoe te verplaatsen.

Of het nu gaat om goederenontvangst of expeditie, om orderpicken of inventarisatie – de mobiele werkplek van Jungheinrich maakt het mogelijk om flexibel te werken. De werkplek is met een breedte van slechts 550 mm een stuk smaller dan een europallet. Dat maakt de mobiele werkplek ook geschikt voor gebruik in kleine ruimten.

Efficiënt werken in het magazijn

De mobiele werkplek met een onderhoudsvrije accu verkort trajecten en versnelt processen. Door de mobiele werkplek te gebruiken in de ontvangstzone, en direct de registratie van binnenkomende goederen real-time in het WMS in te voeren, werkt u direct een stuk efficiënter. En met het optionele accuwisselsysteem is de mobiele werkplek ook geschikt voor gebruik in een meerploegendienst.

Voordelen van een mobiele werkplek

✔ Overal te gebruiken dankzij de oplaadbare accu
✔ Makkelijk te verrijden en in hoogte verstelbaar
✔ Smalle breedte en eenvoudig te verplaatsen
✔ Door accuwisselsysteem (optie) geschikt voor meerploegendienst

Mobiele werkplek naar wens inrichten

Dankzij de in hoogte verstelbare leg- en werkvlakken kan de mobiele werkplek aan elke gebruiker worden aangepast. De vier grote wielen zorgen voor maximale stabiliteit en maakt dat de mobiele werkplek veilig en gemakkelijk kan worden verplaatst. Het robuuste basisframe biedt samen met het tafelblad een extra open legvlak voor voldoende opbergruimte. Het uittrekbare toetsenbord met muis is op werkhoogte gemonteerd (volgens DIN 4549). Het accuvak wordt gesloten met een afneembare afdekking aan de achterkant. Het bevat twee onderhoudsvrije blokaccu’s 12 V/60 AGM. De mobiele werkplek kan ook tijdens gebruik aan elk stopcontact worden opgeladen. De accu’s zijn uitgerust met een beveiliging tegen volledig ontladen en hebben een automatische uitschakelfunctie.