opslag-automatiseren
parallax background

Automatische opslagsystemen

Spaar ruimte en tijd

Opzoek naar een automatisch opslagsysteem?

Zoekt u een opslagsysteem waarmee u tijd en dus geld bespaart? Of zoekt u vooral een compact opslagsysteem? Jungheinrich biedt uiteenlopende oplossingen, volledig of deels geautomatiseerd.

In een traditioneel magazijn besteden uw medewerkers het overgrote deel van hun tijd aan het rijden of lopen naar de juiste opslaglocatie. Dat is zonde van hun tijd en van uw geld. In een automatisch opslagsystem is dat voorbij. Magazijnkranen of geautomatiseerde smallegangentrucks brengen de goederen naar de juiste plaats van bestemming. Uw medewerkers kunnen zich concentreren op de taken die waarde toevoegen: het verzamelen van orders of het verzendklaar maken van goederen. Automatische opslagsystemen bieden nog meer voordelen. Magazijnenkranen stellen u in staat maximaal te profiteren van de hoogte. Omdat ze geen manoeuvreerruimte nodig hebben, blijven de gangpaden smal. Met andere woorden: u kunt veel meer pallets op veel minder vierkante meters opslaan dan in een traditioneel magazijn.

Direct antwoord op uw vraag


Ik wil graag een vrijblijvend oriëntatie gesprek

Neem contact met ons op of bel 0172 44 6789.

30 oktober 2016

Magazijnkranen

Met automatische magazijnkranen oplossingen zet u recordtijden neer voor een pallet in- en uitslag. Nog een voordeel: het is een gesloten omgeving, zonder mensen. Uw goederen zijn beter beveiligd dan in welke andere magazijnoplossing ook.
6 februari 2016

Automatisch smalle gangen magazijn

Automatische smalle gangen oplossingen bieden alle voordelen van geautomatiseerde magazijnen met behoud van flexibiliteit en schaalbaarheid, omdat u altijd manueel kunt ingrijpen. Met de aantrekkelijke investeringswaardes is een automatisch palletmagazijn rendabeler dan ooit.
6 januari 2016

Semi automatisch smalle gangen magazijn

Automatiseren zonder bestaande processen te veranderen. In een semi geautomatiseerd smalle gangen magazijn besturen medewerkers nog altijd de smalle gangen trucks, maar worden hen diverse taken uit handen genomen.