orderpicken-automatisering
parallax background

Orderpicken automatisering

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar leveren met automatisch orderpicken

Tot hoe laat kunnen uw klanten een order plaatsen? En hoe snel willen zij die order ontvangen? De volgende dag? Of misschien nog dezelfde dag? Met automatisch orderpicken van Jungheinrich vergroot u de efficiëntie en maakt u doorlooptijden korter.

Klanten eisen steeds meer. Zij verwachten dat u snel en betrouwbaar uitlevert, maar u weet wat daarvoor aan werk moet worden verzet. In veel magazijnen gaat zestig procent van de tijd op aan orderpicking. Dat kan efficiënter met orderpickingsystemen van Jungheinrich. Of u nu kiest voor een automatisch of semi-automatisch orderpickingsysteem, wij zorgen ervoor dat uw medewerkers niet onnodig veel tijd verliezen en zich alleen op het orderpicken hoeven te concentreren.

Ongeacht hoe breed het assortiment is, hoeveel van elk artikel op voorraad ligt en wat de omloopsnelheid is: voor elk orderpickproces is een geschikt orderpickingsysteem of combinatie van orderpickingssystemen beschikbaar.

Automatische of semi-automatische orderpickingsystemen

Met een automatisch orderpickingsysteem zoals een miniload of paternoster verliezen uw orderpickers niet of nauwelijks tijd met lopen. Zij kunnen blijven staan waar ze staan, terwijl de artikelen letterlijk op een presenteerblaadje worden aangeboden. U bent verzekerd van een maximale productiviteit, terwijl de kans op fouten aanzienlijk afneemt.

Kiest u voor een semi-automatisch orderpickingsysteem? Ook dan ontlasten wij uw orderpickers zo veel mogelijk. Onze verticale en horizontale orderpicktrucks bieden ondersteuning bij het navigeren. Het resultaat is dat de trucks altijd de meest optimale positie kiezen, zodat uw orderpickers alleen nog maar het juiste aantal artikelen pakken, bevestigen en op de ladingdrager plaatsen.

Direct antwoord op uw vraag


Ik wil graag een vrijblijvend oriëntatie gesprek

Neem contact met ons op of bel 0172 44 6789.

8 januari 2018

Plateaulift

De Jungheinrich plateaulift zorgt voor hoge snelheden, minimale wachttijden en dus hogere pickprestaties. In de plateaulift zitten lades waarop goederen kunnen worden opgeslagen. De lift brengt zelf de lades weg en slaat deze op de meest optimale locatie op. Dit doet de lift op basis van de hoogte van de goederen. Hierdoor voorkom je loze ruimte in de plateaulift en wordt de beschikbare ruimte optimaal benut.

7 januari 2016

Semi-automatische horizontale orderpicking

Remote orderpicking zonder bedieningsfouten: bij half-automatische horizontale orderpicking bedient niet de medewerker met een afstandsbediening de orderpicktruck, maar het WMS-systeem. De orderpicktruck stopt automatisch op de optimale plek voor de volgende pickopdracht. Dat spaart tijd.