paternoster-orderpicking
parallax background

Paternosterkast

Een grote opslagdichtheid. Een kleine investering.

Met een paternosterkast kiest u voor een laagdrempelige oplossing voor diepe assortimenten van kleine goederen, zoals onderdelen. U verhoogt in een handomdraai de opslagdichtheid én de diefstalbeveiliging.

Een paternoster werkt volgens het circulatieprincipe. Net als bij een carrousel roteren de legborden met de artikelen naar de bedieningsopening waar ze door de orderpicker gemakkelijk en veilig worden opgepakt. De paternosterkast kan naar wens worden aangepast en staat garant voor een uiterst compacte opslag - zowel in de productie als in het magazijn.

De hoge pickprestaties en omloopsnelheden zorgen voor een zeer snelle bereikbaarheid van de artikelen. De paternoster kan geconfigureerd worden als vrijstaande carrousel of als systeem. Met een hoogte tot 10 meter zorgt de paternoster voor een maximale opslag op een klein oppervlak. Geavanceerde veiligheidstechnologie en de ergonomische eigenschappen maken van de paternosterkast een betrouwbare en gebruikersvriendelijke oplossing.

Direct antwoord op uw vraag


Ik wil graag een vrijblijvend oriëntatie gesprek

Neem contact met ons op of bel 0172 44 6789.

Eenvoudig te realiseren in bestaande processen

De paternosterkasten verbinden we met uw Warehouse Management Systemen door middel van onze kant-en-klare koppeling Logistics Interface voor een real-time, betrouwbaar voorraadbeheer. Logistics Interface ontwikkelen we in eigen beheer, waardoor we het gedrag van het paternoster systeem optimaal kunnen aanpassen aan de aard van uw processen en goederen.

Voordelen van een paternosterkast:

✔ Ruimte besparen door in de hoogte te bouwen
✔ Efficiënt orderpicken
✔ Individueel aanpasbaar dankzij flexibel liggerconcept
✔ Pick-by-light-systemen beperken pickfouten tot een minimum
✔ Eenvoudige verbinding met diverse Warehouse Management Systemen