Jungheinrich PowerCube

De compacte oplossing voor geautomatiseerde en efficiënte opslag.

 

In deze tijd van e-commerce en just-in-time leveringen zijn innovatieve oplossingen nodig om de winstgevendheid en het concurrentievermogen te verhogen. Ontdek onze geautomatiseerde, ultra-compacte en schaalbare PowerCube.

De PowerCube is een geautomatiseerd compact opslagsysteem voor bakken waarbij de afzonderlijke bakken verticaal worden gestapeld, opgeslagen en verplaatst door energiezuinige lithium-ion shuttles. Het compacte opslagsysteem kan als stand-alone oplossing worden gebruikt of in een complex geautomatiseerd magazijn worden geïntegreerd. Verder kan de PowerCube eenvoudig worden aangepast aan de ruimtelijke eisen en de gewenste doorvoercapaciteit van uw magazijn. Het perfecte voorbeeld van het 'goods-to-person' principe - eenvoudig, betrouwbaar en snel.

Voordelen van de PowerCube

✔ Tot 4 keer grotere opslagdichtheid dan een stellingsysteem
✔ Schaalbaar als het gaat om doorvoer, aantal bakken en shuttles
✔ Maximaal 12 meter hoog, aanpasbaar aan verschillende dakvormen en opslagkanaalhoogten
✔ Elke shuttle kan 2 bakken tegelijk oppakken, met een laadvermogen tot 50 kg per bak
✔ Korte montage- en inbedrijfstellingstijden dankzij eenvoudige IT integratie
✔ Geschikt voor normale industriële vloeren
✔ Bakken ook buiten het magazijnsysteem te gebruiken
✔ Weinig stilstand en 24/7 beschikbaarheid door tussentijds laden shuttles

 

Koppeling met uw eigen warehouse management software

Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van automatisering en software, kan Jungheinrich alles uit één hand aanbieden. Daarmee onderscheidt het systeem zich van andere vergelijkbare geautomatiseerde magazijnsystemen. De PowerCube kan eenvoudig worden aangesloten op uw bestaande warehouse management software of uw ERP-systeem voor de overdracht van ordergegevens.

De nieuwe dimensie in efficiëntie

Met zijn unieke ruimtebenutting, maximale flexibiliteit en eenvoudige integratie zet de PowerCube nieuwe maatstaven op het gebied van geautomatiseerde magazijnsystemen. Onze adviseurs kunnen u in detail uitleggen welke voordelen de PowerCube voor uw magazijn heeft.