parallax background

Referenties magazijn automatisering

Automatiseer uw magazijn met Jungheinrich.


Referenties magazijn automatisering

Er zijn verschillende gradaties op het gebied van magazijn automatisering, en voor iedere vorm van automatisering bent u bij Jungheinrich op het juiste adres. In de loop der jaren hebben wij dan ook vele automatiseringsprojecten opgezet voor klanten in een variatie van branches. Zo hebben wij magazijnen geautomatiseerd voor klanten die actief zijn in de retail, de logistiek en vele andere industrieën. Op deze pagina kunt u lezen hoe wij deze verschillende automatiseringsprojecten hebben opgepakt.

Alle automatisering disciplines onder één dak

Met Jungheinrich ontvangt u automatiseringsoplossingen voor elk magazijngebied uit één hand. Dat biedt voordelen, zoals volledige integratie van alle componenten en één aanspreekpunt voor implementatie en onderhoud. Wilt u weten hoe onze automatiseringsoplossing voor uw magazijn eruit ziet? Neem dan direct contact met ons op.

Direct antwoord op uw vraag


Ik wil graag een vrijblijvend oriëntatie gesprek

Neem contact met ons op of bel 0172 44 6789.

2 maart 2022

Nieuw magazijn van Tronios past als een maatpak

Tronios is een groothandel in professionele licht- en geluidsapparatuur. Vanwege de snelle groei moest het Twentse familiebedrijf noodgedwongen op zoek naar een nieuw magazijn. Tronios koos voor een efficiënt concept met onder meer zes verticale plateauliften en een nieuw WMS.
7 oktober 2021

VD Leegte Metaal draait ’s nachts door dankzij AGV

VD Leegte Metaal, onderdeel van VDL Groep, is op zoek naar een manier om de productie 24 uur, 7 dagen per week door te laten gaan. Met behulp van een AGV is dat gelukt.
25 maart 2021

Geostick verkiest AGV boven rollenbaan

Geostick produceert zelfklevende etiketten, shrink sleeves en flexibele verpakkingen voor onder meer verf- en foodfabrikanten. Voor het bedrukken daarvan heeft het familiebedrijf in Uithoorn een hypermodern en duurzaam Digital Printing Center gebouwd. Hier verzorgt een AGV de afvoer van pallets met gereed product.
3 maart 2021

Kärcher wint aan efficiëntie met vlekkeloze inzet van AGV’s

In de oude situatie legden heftrucks grote afstanden af. Door te kiezen voor het automatiseren van dit transport met AGV's bespaart Kärcher tijd en wint het aan efficiëntie.
25 februari 2021

Maso Profit zet veiligheid op één met miniload systeem

Hoe zorg je voor meer veiligheid en overzicht op een beperkt vloeroppervlakte? Een miniloadmagazijn is voor Maso Profit de ideale oplossing.
16 februari 2021

Automatisch miniload magazijn bespaart ruimte bij Atomic

Voor de uitbreiding van hun bestaande distributiecentrum koos Atomic voor een slim ontwerp met een hoge opslagdichtheid.
14 oktober 2020

Originele onderdelenmagazijn Kaltenkirchen

Het onderdelenmagazijn van Jungheinrich biedt een 98% beschikbaarheid van onderdelen en is voorzien van een hybride automatiseringsoplossing.
9 oktober 2020

Hybride automatisering brengt Weidelco rust in het magazijn

Weidelco koos voor een hybride oplossing in hun nieuwe magazijn: een geautomatiseerd deel met magazijnkranen, plateauliften en een manueel deel met conventionele palletstellingen. Het resultaat? Meer efficiëntie en ruimtebesparing
8 mei 2020

HEWI is flexibeler dankzij komst AGV’s

Elke dag verlaten 7 miljoen onderdelen het magazijn van HEWI G. Winker GmbH in Spaichingen, Duitsland. ’s Werelds grootste producent van onderdelen levert voornamelijk aan de automotive industrie.
28 februari 2020

GLX profiteert van synergie in splinternieuw distributie-centrum

Jungheinrich heeft de complete intralogistieke oplossing geleverd. GLX profiteert nu van een opslagsysteem dat op de operatie is toegesneden. Lees hier meer >

Bent u klaar ervoor om de volgende stap te zetten?

Bent u er klaar voor om de hoogte én de vierkante meters van uw pand maximaal te benutten? Maak direct een afspraak met onze adviseur voor een oriënterend gesprek.