Referenties magazijn automatisering

Automatiseer uw magazijn met Jungheinrich.


Referenties magazijn automatisering

Er zijn verschillende gradaties op het gebied van magazijn automatisering, en voor iedere vorm van automatisering bent u bij Jungheinrich op het juiste adres. In de loop der jaren hebben wij dan ook vele automatiseringsprojecten opgezet voor klanten in een variatie van branches. Zo hebben wij magazijnen geautomatiseerd voor klanten die actief zijn in de retail, de logistiek en vele andere industrieën. Op deze pagina kunt u lezen hoe wij deze verschillende automatiseringsprojecten hebben opgepakt.

Alle automatisering disciplines onder één dak

Met Jungheinrich ontvangt u automatiseringsoplossingen voor elk magazijngebied uit één hand. Dat biedt voordelen, zoals volledige integratie van alle componenten en één aanspreekpunt voor implementatie en onderhoud. Wilt u weten hoe onze automatiseringsoplossing voor uw magazijn eruit ziet? Neem dan direct contact met ons op.

Direct antwoord op uw vraag


Ik wil graag een vrijblijvend oriëntatie gesprek

Neem contact met ons op of bel 0172 44 6789.

4 juni 2018

New Wave

Jungheinrich maakt orderpickproces efficiënter, waardoor New Wave in staat is om met hetzelfde aantal mensen 25 procent meer orders te verzamelen. Nu alle picks direct in het warehouse management systeem (WMS) worden verwerkt, heeft de supervisor bovendien meer inzicht in de voortgang van de operatie.
15 januari 2018
APMs in actie bij Avo

AVO

Automated guided vehicles (AGV's) verhogen efficiënte en productiviteit bij AVO. Vervanging van manueel door automatisch intern transport zorgt voor minder schade, lagere kosten, ultieme flexibiliteit voor transportopdrachten en een uptime van 98,9%.
12 januari 2018
steinbach II

Steinbach II

Jungheinrich nam het ontwerp op zich van een nieuw volledig geautomatiseerd hoogbouwmagazijn voor Steinbach met een capaciteit van 20.000 pallets. In slechts 5 maanden leverde Jungheinrich een automatisch hoogbouwmagazijn op met o.a. 3 magazijnkranen met zelfstandige shuttles.
3 januari 2018
ETX 515a voorbeeld ESM Ertl

ESM Ertl

Jungheinrich heeft een bijzonder automatisch magazijn opgeleverd aan het Duitse bedrijf ESM Ertl Systemlogistik. Voor het invoeren van pallets in de automatische opslag zijn voor het eerst geen conveyors meer nodig, maar wordt gebruik gemaakt van een innovatief overgavestation.
2 januari 2018

Hydrauflex

Met het Jungheinrich WMS heeft Hydrauflex een geïntegreerde softwareoplossing, die alle processen ondersteunt van de goederenontvangst tot de uitslag. Het systeem beheert niet alleen de producten in het magazijn, maar stuurt ook de bijbehorende orderpickprocessen aan en is via de Logistieke Interface verbonden met hun magazijntrucks.
19 oktober 2017
Teaser referentie Keller & Kalmbach

Keller & Kalmbach

Door groeiende voorraden en diversificatie van het assortiment besloot Keller & Kalmbach om een nieuw, centraal distributiecentrum te laten bouwen door Jungheinrich. Zo konden zij de omslagcapaciteit en de pickcapaciteit verdubbelen.
3 oktober 2017
Referentie magazijn automatisering Ewald

Ewald Solutions

Om de productiviteit in het magazijn te vergroten besloot cosmeticafabrikant Ewald Solutions om over te gaan op een semi-automatisch magazijn met smalle gangen trucks, truckterminals en magazijnstellingen.
12 september 2017
Hero referentie Automated guided vehicles

Hero

Hero is continu bezig om zijn logistieke processen te optimaliseren. Hero koos voor de Automated Guided Vehicles (AGV’s) van Jungheinrich, waardoor zowel de productiviteit als de veiligheid in het magazijn werd vergroot.
12 september 2017
CEVA hoogbouwtruck banner

CEVA Logistics

Om de logistieke operatie nog efficiënter in te richten besloot CEVA Logistics om een semi automatisch magazijn te laten bouwen door Jungheinrich. Het resultaat; een 11 meter hoog magazijn, met plek voor 19.100 pallets en voorzien van 5 hoogbouwtrucks.
14 augustus 2017
Teaser TAB referentie magazijn automatisering

TAB Batteries

Om de productievolumes te verhogen liet TAB Batteries een nieuw automatisch palletmagazijn bouwen door Jungheinrich. Het magazijn heeft plek voor 9906 pallets en is voorzien van magazijnkranen, een conveyorsysteem en WMS.

Bent u klaar ervoor om de volgende stap te zetten?

Bent u er klaar voor om de hoogte én de vierkante meters van uw pand maximaal te benutten? Maak direct een afspraak met onze adviseur voor een oriënterend gesprek.