parallax background

Referenties magazijn automatisering

Automatiseer uw magazijn met Jungheinrich.


Referenties magazijn automatisering

Er zijn verschillende gradaties op het gebied van magazijn automatisering, en voor iedere vorm van automatisering bent u bij Jungheinrich op het juiste adres. In de loop der jaren hebben wij dan ook vele automatiseringsprojecten opgezet voor klanten in een variatie van branches. Zo hebben wij magazijnen geautomatiseerd voor klanten die actief zijn in de retail, de logistiek en vele andere industrieën. Op deze pagina kunt u lezen hoe wij deze verschillende automatiseringsprojecten hebben opgepakt.

Alle automatisering disciplines onder één dak

Met Jungheinrich ontvangt u automatiseringsoplossingen voor elk magazijngebied uit één hand. Dat biedt voordelen, zoals volledige integratie van alle componenten en één aanspreekpunt voor implementatie en onderhoud. Wilt u weten hoe onze automatiseringsoplossing voor uw magazijn eruit ziet? Neem dan direct contact met ons op.

Direct antwoord op uw vraag


Ik wil graag een vrijblijvend oriëntatie gesprek

Neem contact met ons op of bel 0172 44 6789.

2 april 2019
Referentie magazijn automatisering Ewald

Motip Dupli

Om de productiviteit in het magazijn te vergroten besloot cosmeticafabrikant Ewald Solutions om over te gaan op een semi-automatisch magazijn met smalle gangen trucks, truckterminals en magazijnstellingen.
2 april 2019
Referentie magazijn automatisering Ewald

Solupharm

Om de productiviteit in het magazijn te vergroten besloot cosmeticafabrikant Ewald Solutions om over te gaan op een semi-automatisch magazijn met smalle gangen trucks, truckterminals en magazijnstellingen.
7 december 2018

Sollas verbetert voorraadbeheer

Grote loopafstanden en regelmatig lege schappen: redenen voor Sollas om te investeren in drie verticale opslagsystemen van Jungheinrich. Mede dankzij de combinatie met batchpicking heeft de fabrikant van verpakkingsmachines zijn productiviteit verdubbeld. En de voorraad is nu vele malen betrouwbaarder.
15 oktober 2018
Teaser Automated Guided Vehicles Ecommerce

Investeren in magazijnautomatisering loont voor e-commerce gigant

Om de logistieke processen te optimaliseren op het gebied van flexibiliteit en veiligheid besloot deze Amerikaanse E-commerce gigant om te investeren in Automated Guided Vehicles (AGV’s) van Jungheinrich.
4 juni 2018

New Wave

Jungheinrich maakt orderpickproces efficiënter, waardoor New Wave in staat is om met hetzelfde aantal mensen 25 procent meer orders te verzamelen. Nu alle picks direct in het warehouse management systeem (WMS) worden verwerkt, heeft de supervisor bovendien meer inzicht in de voortgang van de operatie.
15 januari 2018
APMs in actie bij Avo

AVO

Automated guided vehicles (AGV's) verhogen efficiënte en productiviteit bij AVO. Vervanging van manueel door automatisch intern transport zorgt voor minder schade, lagere kosten, ultieme flexibiliteit voor transportopdrachten en een uptime van 98,9%.
12 januari 2018
steinbach II

Steinbach II

Jungheinrich nam het ontwerp op zich van een nieuw volledig geautomatiseerd hoogbouwmagazijn voor Steinbach met een capaciteit van 20.000 pallets. In slechts 5 maanden leverde Jungheinrich een automatisch hoogbouwmagazijn op met o.a. 3 magazijnkranen met zelfstandige shuttles.
3 januari 2018
ETX 515a voorbeeld ESM Ertl

ESM Ertl

Jungheinrich heeft een bijzonder automatisch magazijn opgeleverd aan het Duitse bedrijf ESM Ertl Systemlogistik. Voor het invoeren van pallets in de automatische opslag zijn voor het eerst geen conveyors meer nodig, maar wordt gebruik gemaakt van een innovatief overgavestation.
2 januari 2018

Hydrauflex

Met het Jungheinrich WMS heeft Hydrauflex een geïntegreerde softwareoplossing, die alle processen ondersteunt van de goederenontvangst tot de uitslag. Het systeem beheert niet alleen de producten in het magazijn, maar stuurt ook de bijbehorende orderpickprocessen aan en is via de Logistieke Interface verbonden met hun magazijntrucks.
19 oktober 2017
Teaser referentie Keller & Kalmbach

Keller & Kalmbach

Door groeiende voorraden en diversificatie van het assortiment besloot Keller & Kalmbach om een nieuw, centraal distributiecentrum te laten bouwen door Jungheinrich. Zo konden zij de omslagcapaciteit en de pickcapaciteit verdubbelen.

Bent u klaar ervoor om de volgende stap te zetten?

Bent u er klaar voor om de hoogte én de vierkante meters van uw pand maximaal te benutten? Maak direct een afspraak met onze adviseur voor een oriënterend gesprek.