horizontale-orderpicker
parallax background

Semi-automatische horizontale orderpicking

Remote techniek met uw WMS als afstandsbediening.

Remote orderpicking zonder bedieningsfouten: bij half-automatische horizontale orderpicking bedient niet de medewerker met een afstandsbediening de orderpicktruck, maar het WMS-systeem. De orderpicktruck stopt automatisch op de optimale plek voor de volgende pickopdracht. Dat spaart tijd.

Bespaar kostbare tijd

Als elke seconde telt, moet de orderverzamelaar zich helemaal op zijn taak kunnen concentreren. Bij onze semi-automatische horizontale orderpicking oplossingen hoeft hij alleen maar de rijopdracht te geven: twee tikjes tegen de afstandsbediening volstaat om de orderpicker automatisch naar de volgende picklocatie in dezelfde gang te laten rijden. Met onze universele Logistieke Interface verbinden we de orderpicktrucks met elke warehouse management software.Probleemloos communiceren

Omdat we alle delen van onze half-automatische orderpicking oplossingen zelf ontwikkelen, weten we zeker dat het systeem probleemloos communiceert. In veel gevallen kunnen we zelfs bestaande orderpicktrucks achteraf nog integreren.