jungheinrich_wms
parallax background

Magazijn software

voor een geoliede machine

Magazijn software voor een geoliede machine

Het magazijn is een bonte verzameling van activiteiten met één gemeenschappelijk doel: het correct verzamelen en tijdig verzenden van de klantorders. Zonder een goed functionerend magazijn software, is dat vandaag de dag onmogelijk. De magazijn software van Jungheinrich zorgt niet alleen voor een effectieve, maar ook voor een efficiënte organisatie van al uw magazijnprocessen.

Een efficiënte operatie op de magazijnvloer betekent het voorkomen van verspilling. Denk aan verspilling van transportcapaciteit als een heftruck met lege vorken door het magazijn rijdt. Verspilling van mankracht als twee medewerkers werken aan een order die ook iemand alleen had kunnen uitvoeren. Of verspilling van tijd omdat orderpickers verder moeten lopen dan noodzakelijk vanwege een onhandige allocatie van snellopers en langzaamlopers.

Met magazijn software van Jungheinrich leidt u uw operatie naar uitmuntende prestaties. Uitmuntend als het gaat om productiviteit en efficiëntie, maar ook als het gaat om leverbetrouwbaarheid. De software is zo ingericht dat de juiste taak op het juiste moment aan de juiste medewerker wordt gegeven. Dankzij ingebouwde controles maakt de software orderpickfouten nagenoeg onmogelijk.

Direct antwoord op uw vraag


Ik wil graag een vrijblijvend oriëntatie gesprek

Neem contact met ons op of bel 0172 44 6789.

6 oktober 2016

WMS

Warehouse management systemen verbeteren alle magazijnoperaties. Ingebouwde controles dringen het aantal fouten terug, waardoor de faalkosten dalen. En analyse van de data maakt het mogelijk om processen fijn te slijpen en zo efficiënter te werken. Digitaliseren is dé sleutel voor alle toekomstbestendige magazijninnovaties.

6 februari 2016

WCS

Warehouse control systemen vormen een essentiële schakel tussen warehouse management systems en automatische magazijnsystemen zoals magazijnkranen, paternosterkasten en AGV’s. Door alle componenten in het logistieke systeem met elkaar te laten communiceren kunnen automatische processen worden geoptimaliseerd en is menselijke interventie niet meer nodig.

6 januari 2016

logistics interface

De unieke Logistieke Interface is een kant-en-klare verbinding tussen onze half-geautomatiseerde producten en alle warehouse management systemen (WMS). Het maakt een tijdrovende aanpassing van het bestaande WMS bij de introductie van automatiseringsmaatregelen in vrijwel alle gevallen onnodig.