terminals van Jungheinrich
parallax background

Truckterminals

De naadloze verbinding tussen WMS, chauffeur en heftruck.

Terminals voor heftrucks en magazijntrucks zijn hét instrument om opdrachten aan de chauffeur te verstrekken, bevestigen en om real time voorraden in te zien. Een feilloze communicatie met uw Warehouse Management Systeem maakt tijdrovende papierlijsten overbodig en schept de mogelijkheid om direct spoedopdrachten in te voegen.


Automatisering op kleine schaal

Automatisering is een hot topic in de logistiek en met behulp van onze truckterminals kunnen er grote effectiviteitsslagen worden gemaakt in uw magazijn. De terminal helpt om alle data tijdens de werkzaamheden te verwerken in het ERP of WMS systeem. Hierdoor worden tijdrovende papierlijsten overbodig en dit resulteert in enorme tijdwinst. Onze truckterminals dragen zo bij aan de digitalisering van uw magazijn.


Robuuste Truckterminals

Jungheinrich ontwikkelt al meer dan twintig jaar zijn eigen terminals; op basis van decennialange ervaring, in zowel trucks als magazijnsoftware én feedback uit de intralogistieke praktijk. Het resultaat: robuuste, eenvoudig te bedienen ergonomische truckterminals, die bovendien optimaal communiceren met de truck. Daarnaast zijn de terminals uitermate geschikt voor de middleware software ‘Logistic Interface’. Het software programma ‘Warehouse Navigation’ is hier een module van en wordt bij veel klanten gebruikt om een optimalisatieslag te maken.’. Ze voldoen optimaal aan de klantenwens en aan de hoge kwaliteitseisen die in het magazijn worden gesteld. En, zeker niet onbelangrijk, ze zijn de nummer 1 in hun prijsklasse.

Download hier de specificaties (EN).

 

Montage door Jungheinrich

Onze servicemonteurs zijn stuk voor stuk specialisten als het gaat om truckterminals. Tijdens de dag van de implementatie helpen zij u met de montage van de truckterminals op de trucks, kunnen zij eventuele aanpassingen maken en leggen zij voedingskabels naar de accu. Hiernaast kunt u ook een servicecontract afsluiten, zodat de terminals worden meegenomen in full service en/of leaseconstructies van de truck. Zo worden de garantieperiodes verlengd, worden reparatie cyclussen verkort en kunt u zich verzekeren tegen moedwillige schade.


De voordelen op een rij:

  • Robuuste, industriële en eenvoudig te bedienen truckterminal
  • Real time dataverwerking in uw WMS/ERP systeem
  • Nummer 1 in prijsklasse
  • Hoge kwaliteit ingebouwde antennes zorgen voor optimaal ontvangst
  • Doorontwikkeling uit jarenlange ervaring in interne logistiek
  • Optionele servicecontracten
  • Draagt bij aan de digitalisering van uw magazijn
  • Alles vanuit één hand; advies, configuratie, montage en service van Jungheinrich
  • flyer 40 jaar data terminal