terminals van Jungheinrich
parallax background

Truckterminals

De naadloze verbinding tussen WMS, chauffeur en heftruck.

Terminals voor heftrucks en magazijntrucks zijn hét instrument om pickopdrachten aan de chauffeur te verstrekken, te bevestigen en om realtime voorraden in te zien. Een goede communicatie met het WMS maakt tijdrovende papierlijsten overbodig en maakt het mogelijk om direct spoedopdrachten in te voegen.

Onze truckterminals WMT 110/115 zijn speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik op heftrucks en in logistieke omgevingen. Ze zijn bijzonder robuust, sterk en uitgerust voor aansluiting op conventionele WMS-systemen en WLAN-structuren. De montage is gestandaardiseerd voor Jungheinrich-trucks, maar eenvoudig op andere modellen trucks te monteren.

Koppeling met WMS

Door de registratie aan het WMS via barcodes of de bevestiging op het WMT-touchscreen, wordt iedere stap van het pickproces geregistreerd. Dankzij de real-time datatransmissie op de truckterminal krijgt u meer overzicht in lopende processen en kunt u op elk moment op gewijzigde orderprioriteiten reageren.

De vele opties - Bluetooth, RFID-lezer, verschillende geheugenuitvoeringen, besturingssystemen, touchscreens en meer - maken onze WMT truckterminals geschikt voor elke logistieke operatie en inzetgebied. Van goederenontvangst en inslag tot orderpicken en uitslag en expeditie.

De voordelen op een rij:

✔ Robuuste, industriële en eenvoudig te bedienen truckterminal
✔ Optionele servicecontracten
✔ Draagt bij aan de digitalisering van uw magazijn
✔ Optimale bediening door touchscreen en fronttoetsen
✔ Flexibele toepassingsmogelijkheden dankzij verschillende interfaces en opties
✔ Hoge kwaliteit ingebouwde antennes zorgen voor optimaal ontvangst
✔ Alles vanuit één hand; advies, configuratie, montage en service van Jungheinrich
 

Eenvoudige bediening

Jungheinrich ontwikkelt al meer dan 20 jaar zijn eigen terminals. Het resultaat: robuuste, eenvoudig te bedienen truckterminals, die optimaal communiceren met elke truck. Ze voldoen optimaal aan de hoge kwaliteitseisen die in het magazijn worden gesteld. En door de optimale bediening door touchscreen en fronttoetsen zijn de truckterminals voor elke heftruck chauffeur eenvoudig te gebruiken.

Service van de specialisten van Jungheinrich

Onze servicemonteurs zijn stuk voor stuk specialisten als het gaat om truckterminals. Zij helpen u bij de montage en installatie van de truckterminals op de trucks. Tijdens de installatie kunnen zij eventuele aanpassingen maken en leggen zij voedingskabels naar de accu. Wilt u een altijd werkende truckterminal? Sluit dan een servicecontract af, zodat de terminals worden meegenomen in full service en/of leaseconstructies van de truck. Zo worden de garantieperiodes verlengd, worden reparatie cyclussen verkort en kunt u zich verzekeren tegen moedwillige schade.