jungheinrich_wms
parallax background

Warehouse management systeem

Minder fouten. Minder kosten. Meer innovatie.

Een Warehouse Management Systeem (WMS) is een software die magazijnprocessen digitaliseert en zo inzichtelijker maakt. Met een WMS daalt het aantal gemaakte fouten, verhoogt u de efficiëntie, kunt u sneller werken en heeft u een real-time overzicht van alle logistieke stromen.

Een geschikt WMS voor elke operatie

Van een kleinschalige groothandelsoperatie tot een gebruik in complexe, internationale en meertalige bedrijven: onze WMS-systemen zijn modulair gebouwd en geschikt voor elke logistieke operatie. Een WMS kan bij verschillende processen in het magazijn worden geïntegreerd; van goederenontvangst tot meerfasig in- en uitslaan van manuele en automatische opslag, orderpicken (man-to-goods en goods-to-man) en bij uitgaande stromen.
Het Jungheinrich WMS is flexibel op te schalen en uit te breiden met diverse functionaliteiten. De software is geschikt voor alle opslagtechnieken en voor zowel manuele als geautomatiseerde magazijnen. De software is verkrijgbaar in 12 talen en beschikbaar voor elke branche.

 

De voordelen van het Jungheinrich WMS

✔ Geschikt voor kleine, grote, manuele en geautomatiseerde warehouses
✔ Uit te breiden met tientallen modules voor een oplossing op maat
✔ Eenvoudige koppeling
✔ Direct inzicht in uw logistieke processen en voorraadbeheer
✔ SAP-gecertificeerd
✔ Grootste servicedienst van Nederland

Betrouwbaar dankzij 24-uurs support

Al meer dan 20 jaar ontwikkelen wij het Jungheinrich WMS in eigen huis. Niet voor niets zijn we SAP-certified. Bestaande implementaties worden voortdurend doorontwikkeld en regelmatig geüpdatet. Onze supportmedewerkers ondersteunen u 365 dagen per jaar, 24 uur per dag snel en betrouwbaar via een verbinding op afstand. Met de grootste servicedienst van Nederland staan we klaar om de maximale betrouwbaarheid van onze WMS-implementaties te garanderen.

WMS in de praktijk: weer grip op de operatie

Eppendorf ontwerpt, produceert en distribueert systemen voor laboratoria over de hele wereld. Het bedrijf werkte nog niet met een WMS en had daardoor nauwelijks inzicht in de operatie. Jungheinrich heeft het magazijn ingericht met twee verschillende opslagconcepten; een smalle gangen magazijn en een miniloadmagazijn. Beide opslagsystemen werken feilloos samen dankzij het Jungheinrich WMS. André Hofmann, hoofd logistiek bij Eppendorf: “De bundeling van alle informatie- en goederenstromen door het Jungheinrich WMS zorgt voor volledige transparantie, vanaf goederenontvangst tot aanlevering aan de productielijn.”

Meer weten over de verschillende modules van ons WMS? Download onze brochure en ontdek de voordelen.

Brochure: WMS

Toekomstbestendige beheersing van uw magazijnprocessen